Feb 22, 2008, 6:49 AM

Зимна приказка 

  Poetry » Other
697 0 20

Февруарското слънце

пръска топли лъчи.

Под снега всяко зрънце

спотаено мълчи.

 

Топлинката поглъща

и набъбва, расте,

в свиден спомен превръща

всеки тръгнал си ден.

 

А пък нощем сънува

стъбълца, цветове...

И в съня си дочува:

Пролетта го зове.

© Елица Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??