12.03.2023 г., 11:10 ч.

Зимна вечер 

  Поезия » Пейзажна, Философска
177 0 0

Зимна вечер

 

Никогда с собой я не полажу,
Себе, любимому,
Чужой я человек.

Сергей Есенин („Метель“)

 

Всевечна вечер се разстлала

над пълно с граждани селце,

с душаот трезвост полудяла –

студа прегръщам от сърце.

 

В желаното усамотение

еднакво всичко е досущ,

замира всяко вдъхновение

и пак на себе си съм чужд.

 

11.03.2023, 08:07, Горно Дряново

© Раммадан Л.К. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??