Зимна вечер
Никогда с собой я не полажу,
Себе, любимому,
Чужой я человек.
Сергей Есенин („Метель“)
Всевечна вечер се разстлала
над пълно с граждани селце,
с душа – от трезвост полудяла –
студа прегръщам от сърце.
В желаното усамотение
еднакво всичко е досущ,
замира всяко вдъхновение
и пак на себе си съм чужд.
11.03.2023, 08:07, Горно Дряново
© Раммадан Л.К. All rights reserved.