5.02.2010 г., 20:19 ч.

Зимни 

  Поезия » Друга
423 0 2

 

 

 

 

 

Зимни.

 

София пъпли

вечерно

петъчно.

Хора измъчени

гледат втренчено.

Други, напъпили

за приключения,

точат лиги,

в очакване вречени.

 

Зимни пътища,

топли сънища.

Връщат се мисли

с физиономии кисели.

Късат се връзки,

изгарят се мостове,

и какво от това,

че се сменят постове.

Всичко е толкова просто,

че оставаш без думи

изобщо.

 

 

 

 

© Братан Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много си сензитивен, всичко виждаш Май това е едно от най-важните качества, които трябва да притежава пишещия човек. Хубав стих.
  • песен но не мога да определя стила с точност
Предложения
: ??:??