9.10.2007 г., 9:04 ч.

Зимни рози 

  Поезия
958 0 5
ЗИМНИ РОЗИ

Бих ти дала моето рамо -
На воля там си поплачи!
Бих ти дала моето сърце,
ако с него ще се радваш ти!

Взела бих от теб тъгата,
да я запокитя нейде на далече,
взела бих от очите ти сълзата,
стига да не страдаш вече!

Измолила бих сянката на слънцето за тебе,
Бих любила, бих мразила, бих сторила и грях,
бели рози от снега ще ти изровя,
само болката ти да превърна в прах!

© Таня Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??