6.12.2019 г., 8:42 ч.

Зимно хрумване 

  Поезия » Друга
383 0 0

 Снега натежа на елхата,
която преклони главата си
за да посрещне скорошните празници,
със  бяла приказна украса.

Бездомна  елха,
но красива със своята чистота.
Не краси ничий дом,
но е жива във своя със корен дълбок.

И само някой бездарен глупак,
би направил тази бездомница своя.
Никой не бива да взима за себе си,
нещо дарено на целият свят.

© Кристина Бонева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??