ЗИМНО МОРЕ
Как студена съм –
като бурното зимно море...
И самотна съм –
изоставено зимно море...
Няма никого –
на плажа край мен да полегне...
Няма никого –
към мене ръка да протегне...
Аз съм същата!
Все така нежно обичаща!
Все тъй същата!
Със сърце – в другия вричаща!
Ах... студена съм –
уморено от бури море!...
© Вили Димитрова Всички права запазени