9.06.2021 г., 22:22 ч.

Златна есен 

  Поезия » За деца
244 0 1

Златна есен

                

С листата разпиляно злато

коси закичила е есента

и споменът за топло лято

поддържа във сърцата радостта.

 

Те падат – жълтички листенца,

вятърът ги духа настрани,

като откъснати цветенца

те мило казват – остани.

 

Порадвай се на златна есен,

с боичките нашарила листа,

запей с душата нова песен –

усмихва се на всички есента.

 

 

19.10.2019 г.                 Ивета Попова

© Ивета Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??