22.04.2024 г., 9:32 ч.

Златни - хубави ръце 

  Поезия
67 2 0

Мила мамичко добра,
най-харесвам у дома
твоя хубав боб фасул
за любим съм го заплюл.

 

Твойте хубави сърми, 
аз не мога ги стъкми.
Влагаш цялата любов
в хапките на ден суров.

 

А в зима мразовита
замесваш  "Слънце" пита. 
Да ни сгрее у дома
мир да има, красота! 

 

Вече, доста съм голям! 
Но не ме е никак срам. 
Както малкото дете
в къщи му е най-добре! 

 

Златни - хубави ръце
и храната от сърце! 
Пълнят нашите души, 
къщата не се руши!

© Кремена Арменчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??