5.01.2008 г., 20:25 ч.

Зле преведени сънища 

  Поезия » Любовна
613 0 5

Всяка нощ затварям очи

и сънувам толкова неща.

Но ти никога няма да разбереш...

Това бяха едни зле преведени сънища.

Ровех се из спомените си,

но не намерих нищо.

А търсех - търсех теб.

Вече няма значение,

сега просто намерих себе си

из толкова разбити обещания.

Наистина ли някога съм плакал...

бях ли толкова слаб?

Спомням си самотната мъка,

какво прекрасно имало е между нас?

А ти сънувала ли си тези сънища...

Любовта ли е единствената болка,

която контролирам?

И още съм твой дори да ме убиваш

и сам да умирам.

 

© Стеси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??