16.12.2014 г., 21:05 ч.

Злото 

  Поезия » Друга
461 0 0

Дяволски сенки
в светлата нощ
протягат заченки 
на невиждана мощ

Злото в ъгъла
мирно стои
сякаш от пъкъла
в миг се яви

Погледи тайни
стрелкат прокоба
мисли незнайни
те прегръщат със злоба

Връщаш усмивка
но се разбива в стена
злото признава
само злостта

Втренчени погледи
сеят уруки
търсят в душата ти
слаби пролуки

Странно че липсват
дори прости слова
на злото му липсват
само рога

© Ралица Марангозова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??