19.11.2004 г., 9:40 ч.

Злото винаги се връща! 

  Поезия
1099 0 0

Злото винаги се връща!

 

Наливаш ми във виното отрова.

Колко ли ме мразиш ти...

Нестига, че отрови ми живота,

но и да ме убиеш искаш ти.

 

Чашата ти с моята ще сменя,

от твоята напитка да отпиеш.

В нищо няма да те обвиня,

само ще те гледам как умираш.

© Марина Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??