12.08.2006 г., 14:32 ч.

Зловещо? 

  Поезия
703 0 3
Черен вятър разстла се в кръвта
черен воал докосна сърцето ти
мрак,мъртвешка тъга,студът те обгръща
демонът броди във всяка къща
демонът на злото в душите човешки
нямате време да изправяте повече грешки
камбаната бие за последен път
на костите призрачно гниеща плът
писък среднощен,пламък угаснал
животът ти вече с смъртта се е срастнал
бориш се жадно за въздух,уви
ноктестата ръка дъха ти улови
лед разпростира се в твоите вени
черното цвят ли е,но е в ума ми
вълчи вой раздра тъмнината,всичко притихна
демонът в тебе присви се,утихна
миг удоволствие,краят дойде
чуваш във ада плач на дете
но не си в ада,тук си и дишаш
не смей обаче облекчено да въздишаш
той е отвън,не до теб е,у теб
живееш не забравяй в човешки вертеп
адът е в тебе и ти си във него
демонът викал си с твоето его
потръпваш от ужас,но вече е късно
обвит си във нещо,слузесто,мръсно
с погнуса докосваш лицето си-мъртво
отдавна си бил в призрачното царство
ръцете отпускат,захвата,животът
заминал си е-на сатаната вотът
съдбата е вечност,нещастнико мой,
във вените кръв не е текла,а гной
и прихва смразяващ я демонски кикот
живот не си търсил, а вампирски кивот
на пъкъла бил си създание,край
смъртта е със теб,винаги знай!!!!!!!!!

© Димитър Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??