16.11.2013 г., 20:09 ч.

Змия 

  Поезия » Друга
405 0 0

Около цялата земя

обвила се е зла змия.

Страх ме е като дете,

страх от този свят, от таз змия.

Страх ме е.

Страх ме бе

от този свят, от таз земя.

Страх ме бе като дете

от таз обвила се змия

около цялата земя.

© M. I. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??