Nov 16, 2013, 8:09 PM

Змия 

  Poetry » Other
413 0 0

Около цялата земя

обвила се е зла змия.

Страх ме е като дете,

страх от този свят, от таз змия.

Страх ме е.

Страх ме бе

от този свят, от таз земя.

Страх ме бе като дете

от таз обвила се змия

около цялата земя.

© M. I. All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??