15.11.2012 г., 14:29 ч.

Змия 

  Поезия
330 0 1

Събличам свойта кожа,

сега съм гола -

цялата съм време и материя.

Можеш

с едно докосване

да ме убиеш.

Но ти стоиш

и просто гледаш.

Гледаш как израства

новата ми кожа.

Когато се  изправям

красива и блестяща,

ти още се усмихваш,

обръщаш се и си отиваш.

А аз оставам,

покорена от любов,

от твоето разбиране.

Ликувам,

защото зная -

аз те имам!

До мене води твоята следа.

© Кирилка Пачева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??