Знаеш. Зная и аз.
Любов невъзможна е нашата.
Боли те. И мен ме боли.
Плачеш, но защо? Нима сълзите ще
ни съберат някога в едно?
Искам те. Знаеш го.
Знаеш, че за мен си повече
от съвършен.
Знаеш как искам те, но
знаеш - невъзможно е да си с мен.
Знаеш,
готова съм да страдам с тебе,
да плащам твойте грехове,
да бъда с тебе, лишавайки се от всичко
друго, не, не и от твоите ръце.
Искам да рискувам, но не мога,
достатъчни са раните в моето сърце,
ако и този път не успея, то ще се
раздели на две.
Ще чакам любовта ни
да отмине,
ще се кача на следващия влак,
но тайно в мен ще се надявам някога
да бъда с тебе пак.
© Йоана Всички права запазени