2.04.2013 г., 21:16 ч.

Знаеш ми адреса 

  Поезия » Бели стихове
809 0 2

Забравих си жилетката у вас

и онзи, шарения шал.

Забравих си целувките, надеждите и думите -

ей ги там, във въздуха висят си още.

Забравих си мечтите и копнежите -

кротко на възглавницата ти лежат си.

Сърцето ми търкаля се на пода стъпкано, 

забравих го и него на излизане.

Забравих си въодушевлението, съня -

с тихи стъпки бродят покрай теб, да не би да те събудят.

Забравих си и щастието, там, на нощното шкафче.

Моля те, прати ми всичко,

поне жилетката ми... ако може.

© Доротея Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??