Знам, че хакер съм голям.
Плагиатствам, как си знам.
Хващам другите поети,
техните въртя сонети.
Е, и в други форми пиша
някаква словесна киша.
Чат-пат ми се получава,
даже получавам слава.
Тук-там някой ме харесва,
щом по мене се отплесва
и аз, щот' съм малко луд,
нов започвам си етюд.
Нямам его аз голямо.
Чеша си го скромно само.
Да, понякога е краста...
Ала, как да кажеш ,,Баста!"?
В сайта много сме поети.
С дилеми вечни сме заети.
Един през друг се надпреварваме
на светло всичко да изкарваме.
Кой как успял е, аз не знам.
По пътя си вървя тъй сам...
Обаче, правя го с усмивка.
А, и с някаква разпивка!
© Георги Янков Всички права запазени