Кажи ми как да те обичам,
когато устрема ми спираш?
И колко още да се вричам?
Ти явно просто не разбираш...
Омръзна ми от теб да прося
аз всяка капка на внимание.
Не искам вечно и да нося
в сърцето тихо отчаяние...
А искам както в дни отминали
да виждам пламък във очите ти
и да почувствам как жадуващи
отново търсят се душите ни.
Нима след толкова години,
в които минахме през ада,
оставихме ний любовта ни
да изгори на черна клада?!
Нима забрави да обичаш?!
Нима и клетвите забрави?!
Или пък свикна да ме имаш
и на течението се остави?!
Аз моля те - върни ми огъня
и с мен за наш’то бъдеще бори се!
Върни ми блясъка във погледа,
а във замяна аз на щастие ще те орисам...
© Таня Николаева Всички права запазени