2.06.2012 г., 9:38 ч.

Зов 

  Поезия » Хумористична
337 0 0

Искам те!
Без да знам коя си.
Притискам те!
В обятия страстта се гаси.
Не съм отчаян,
знам, че някъде те има.
От теб омаян,
през всичко ще премина.
 
Очаквам те!
В дните навсякъде те търся.
Причаквам те!
В нощите спрял в съня си.
Ще изгориш ли?
Без да те докосна с устни.
Ще посетиш ли?
Дъхът ми с аромати вкусни.

Не, не, не!
Цигарите не издържаха вече.
Добре!
И запалката на помощ се притече.

 

Vacuum

© Влади Мир Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??