13.04.2008 г., 0:42 ч.

Зоват ни "Демони"... И "Нимфи" 

  Поезия » Философска
805 0 4
Зоват ни "Демони"... И "Нимфи"-
но туй съвсем не е беда,
защото Ние Сме тъй видно
много повЕче от плътта -

Камбани сме, които бият,
звънтят за другите Души,
да можем пак да се Открием
насред "Океана от сълзи"...

И Светлина Сме, дето Свети -
(за Всеки друг, но не за Нас)
И Лодки Сме, и Сме Морета,
и носим си Сърце-Компас...

Деца на Майката-Природа
и Нейният Любим Един,
и Всички ЗаЕднО Сме Бога,
щом Всички ЗАЕдно Простим...

Души На Път Сме и Сме Пътя,
и "Буден Дух, Който Твори" -
това напомня ни го Гьоте
и го доказваме сами!

© Кирил Ценев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??