Светът очаква Рождество Христово,
ликуват християнските сърца,
отварят се за Божието слово
и търсят Витлеемската звезда.
В една забравена земя умират хора,
на тях Аллах навярно е сърдит,
от всичките звезди насред простора,
изпрати им звездата на Давид.
Това парче земя е дар от Бога
за всеки, който там ще се роди.
Разкъсвана до смърт, до изнемога,
земята плаче с кървави сълзи.
Евреи, мюсюлмани, християни,
какво тук значи някаква звезда?
Все хора сме и все богоизбрани.
Спасете палестинските деца!!! 🙏
© Зорница Петровска Всички права запазени