Когато нощта деня приласкае
и тихо зашепнат бледи звезди,
ще светне някъде там във безкрая,
звездата, която над всекиго бди.
Света ще обгърне и благост ще дава,
ще пали надежда във всички очи,
ще носи уют и частица от рая,
ще стопля покрусени, бедни души.
Нахранила всеки бездомник до края,
загърнала мръзнещ в студените дни,
раздала на всекиго обич и вяра,
тя нашия свят със любов ще приспи.
© Сеси Всички права запазени