18.04.2021 г., 12:32 ч.

Звезден побратим 

  Поезия » Пейзажна, Философска, Гражданска
279 0 3

Блещукащи съзвездия,

разпалени сияния,

лицето ти е в златна светлина!

 

Изгарящи мечтания

издигнати с дерзания

в сърцето ти от мъдра красота!

 

Въздигнат си от времето,

от гребена на хребета:

съзираш вековечната звезда!

 

Живееш ти за смисъла,

с надеждата орисан си

и с вярата в полето на честта!

 

ЛЪЧИСТА

© ЛЪЧИСТА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??