Блещукащи съзвездия,
разпалени сияния,
лицето ти е в златна светлина!
Изгарящи мечтания
издигнати с дерзания
в сърцето ти от мъдра красота!
Въздигнат си от времето,
от гребена на хребета:
съзираш вековечната звезда!
Живееш ти за смисъла,
с надеждата орисан си
и с вярата в полето на честта!
ЛЪЧИСТА
© ЛЪЧИСТА All rights reserved.