29.11.2020 г., 8:26 ч.

Звезден танц 

  Поезия » Любовна, Строги форми
416 0 3

Звезден танц - любов безкрайна,

полет чуден, без крила.

Две души, а не тела,

сливат се от нежна тайна.

 

Музиката пресияйна

ражда нови светила.

Звезден танц - любов безкрайна,

полет чуден, без крила.

 

Обич силна и омайна,

винаги във нас била,

Вечност я зове: " Ела! " .

Няма приказка случайна...

Звезден танц - любов безкрайна.

© Асенчо Грудев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??