8.08.2012 г., 16:13 ч.

Звезди 

  Поезия » Друга
366 0 0

Звезди

 

Толкова звезди,

галактики далечни,

а сред тях сама ли е Земята,

майка на дедите ни?

 

Влюбени в крайните полюси,

на живота с годините,

следа оставила след себе си,

на загадки отминали.

 

За да достигнат,

като знак,

че е имало и ще има

живот и след нас.

 

Звездите, както другите,

броят дните ни тук, на земята.

Колко всичко е странно

за живота ни закодират, отминал с летата!

 

 

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??