Ти си моята звезда ,
Ден по ден ти блестиш ,
Без теб аз ще умра ,
Моето сърце гори .
Гори и за теб Изгаря ,
Ти за мен си Царица ,
А ,аз съм до теб , Царя ,
Ала Вгледам ли се в твоите очи ?
Гледам и виждам само искри ,
Само искри , искри огнени ,
Моето сърце до теб лежи ,
Лежи , лежи и от радост цъфти !
© Стивън Всички права запазени