Nov 3, 2004, 7:11 PM

Звездица в небето 

  Poetry
1176 0 0

Ти си моята звезда ,

Ден по ден  ти блестиш ,

Без теб аз ще умра ,

Моето сърце гори .

 

Гори и за теб Изгаря ,

Ти за мен си Царица ,

А ,аз съм до теб , Царя ,

Ала Вгледам ли се в твоите очи ?

 

Гледам и виждам само  искри ,

Само искри , искри огнени ,

Моето сърце до теб лежи ,

Лежи , лежи и от радост цъфти !

© Стивън All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??