25.01.2005 г., 0:19 ч.

Звездичка 

  Поезия
1056 0 0
В сърцето ми седиш като звездичка,
блещукаща сред пълна тъмнина,
за мен си ти една, едничка,
показала ми що е любовта.

Сега държиш сърцето ми във плен,
не знам защо, но дадох ти го аз,
но знай не съжалявам нито ден,
че влюбен в теб сега съм аз.

Не вярвахме, но то се случи,
Обичаме се ний сега
И искам всеки да научи,
че искам ти да бъдеш моята жена.

Оставаш си за мен звездичка,
в живота ми ще бъдеш ти една,
Оставаш си за мен едничка,
която да остане с мен във вечността.

© Цветан Захариев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??