ВълнА съм – непокорна,
засипвам с пяна всеки бряг.
И вятъра дори надбягвам.
И само във скала от обич
за миг поспирам своя дъх.
А после, плувам със делфините.
По хоризонта, с криви линии -
рисувам звездна кардиограма.
Ако във мене се огледа облак,
от тялото му руква дъжд…
… и го стопява.
10.02.2010 г.
Весела ЙОСИФОВА
© Весела ЙОСИФОВА Всички права запазени
Страхотен стих!!!
Непокорна стопителка
((( )))