10.01.2024 г., 9:52 ч.

Звездна мечта 

  Поезия » Любовна
163 0 0

Звездите са красиви и чудесни,

аз - бодър, пречистен, замечтан!

Земните предели за мен са тесни,

да ти дам галактиките ми е блян!

 

Унесен сред прекрасната мечта,

ще забравя мъките безпокойни,

запази в сърцето си таз красота -

всички тези звезди безбройни!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??