Jan 10, 2024, 9:52 AM

Звездна мечта 

  Poetry » Love
172 0 0

Звездите са красиви и чудесни,

аз - бодър, пречистен, замечтан!

Земните предели за мен са тесни,

да ти дам галактиките ми е блян!

 

Унесен сред прекрасната мечта,

ще забравя мъките безпокойни,

запази в сърцето си таз красота -

всички тези звезди безбройни!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??