5.07.2014 г., 16:52 ч.

Звездна невеста 

  Поезия
390 0 6

Не, не бягай. Почакай поне...

Този изгрев за нас е начало.

Ще подвием със теб колене,

щом лъчите докоснат безкрая.

Преродени сме. Нощни коне,

все за тази легенда нареждат.

Май не вярваш? Не бягаш поне...

Виж небето ти праща одежда.

Приеми я, бъди благослов.

Запомни, че избраните страдат.

Аз съм само един послеслов,

а пък Ти- на звезди ще приставаш.

© Валдемар Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??