11.09.2022 г., 10:18 ч.  

Звездни очи 

  Поезия
373 6 7

В мрака срещнах жена.

с най-красивите звездни очи.

Лунен прах, светлина

от невинните детски мечти.

 

Тайни руни в нощта

сътворени са в друга вселена.

Сякаш в миг тишина

сред безкрая Любов е родена.

 

Цвят от пъстра дъга.

Радостта е и нова надежда.

Облак, чиста душа.

Светлината към нея повежда.

 

Странна книга е тя.

Подредени словата са свише.

Просто, само Жена.

Сред звездите "Обичам те" пише.

© Гедеон Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??