Sep 11, 2022, 10:18 AM  

Звездни очи 

  Poetry
366 6 7

В мрака срещнах жена.

с най-красивите звездни очи.

Лунен прах, светлина

от невинните детски мечти.

 

Тайни руни в нощта

сътворени са в друга вселена.

Сякаш в миг тишина

сред безкрая Любов е родена.

 

Цвят от пъстра дъга.

Радостта е и нова надежда.

Облак, чиста душа.

Светлината към нея повежда.

 

Странна книга е тя.

Подредени словата са свише.

Просто, само Жена.

Сред звездите "Обичам те" пише.

© Гедеон All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??