12.03.2018 г., 11:01 ч.

Звездоброй 

  Поезия » Философска
684 1 0

Искам да потъна в лятното безвремие,
хладка вечер, в пластовете тъмнина.
Звездни песъчинки на небето,
уж броя ги, все се връщам на „една“.
Но какво пък, кой ли бърза?
Ще ме чакат, запечатани в мига.
Взираме се тъй усърдно...
А те броят ли нашите лета?

© Даниела Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??