Тайната част от мен
няма да ти позволя да я видиш.
Тя е заключена
и не мога да я контролирам.
Стой далеч от мен!
Звярът е опасен
и не мога да го задържа.
Крие се в главата ми, в тялото ми,
събужда се и не мога да го контролирам.
Чувствам го дълбоко в мен,
под кожата ми..
Защо никой не ми помага?
Накарайте го да спре!
Мразя това, в което се превърнах,
а кошмарът едва започва.
Тайната страна от мен, която крия
иска де излезе и да ме унищожи.
То се крие в тъмното,
а няма изход за мен.
Иска мен - душата ми, сърцето ми.
Никой не чува виковете ми.
Може би е сън
или може би е вътре в мен.
Ще загубя контрол, чувствам го!
© Бедрие Мустафова Всички права запазени