Dec 26, 2014, 5:10 PM

Звяр 

  Poetry » Other
431 0 0

Тайната част от мен

няма да ти позволя да я видиш.

Тя е заключена

и не мога да я контролирам.

Стой далеч от мен!

Звярът е опасен

и не мога да го задържа.

Крие се в главата ми, в тялото ми,

събужда се и не мога да го контролирам.

Чувствам го дълбоко в мен,

под кожата ми..

Защо никой не ми помага?

Накарайте го да спре!

Мразя това, в което се превърнах,

а кошмарът едва започва.

Тайната страна от мен, която крия

иска де излезе и да ме унищожи.

То се крие в тъмното,

а няма изход за мен.

Иска мен - душата ми, сърцето ми.

Никой не чува виковете ми.

Може би е сън

или може би е вътре в мен.

Ще загубя контрол, чувствам го!

© Бедрие Мустафова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??