18.12.2007 г., 11:55 ч.

Звяр 

  Поезия
696 0 2

Понякога си нежен и раним

ала аз съзирам в теб и звяр,

един такъв жесток, незрим,

пробудил се от спомен стар...

 

И че ме привлича, се страхувам,

в мен жаждата да те спася,

а аз самата все бодувам

своя звяр да укротя...

 

И във мене мъст и болка има...

как твоите да победя

и как да се боря ранима,

и с тебе път да изградя?

 

Понякога и нежен, и с любов

ръка ще ми подаваш ти...

ала зная - ще остане зов

един на друг да отмъстим...

© Борислава Илиева Зашева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • едниственият начин да се справиш със звяра е да не му отвръщаш - светът не е стигнал далеч с око за око , зъб за зъб
  • Хубаво ,много ми хареса.Браво,Боби!!
Предложения
: ??:??