30.01.2010 г., 15:27 ч.

Звънете, звънчета 

  Поезия » За деца
1583 0 7

ЗВЪНЕТЕ, ЗВЪНЧЕТА

 

              На  милата  ми  внучка

 

Звънете, звънчета, звънете!

Днес песничка аз съчиних,

за малките патенца, дето

хей там - на реката открих.

 

За  тяхната  майка добричка,

която на свойте  деца

показва  как смело и ловко

да плуват в голяма  река.

 

Звънете, звънчета, звънете!

Таз песничка аз  съчиних,

за мойте  приятели, дето

хей там - на  реката открих.

© Лилия Велчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??