26.07.2008 г., 12:25 ч.

Звъни телефонът... 

  Поезия » Любовна
1095 0 6
Звъни телефонът... Вдигни го!
Забравена обич звъни.
Сълзите не можеш да видиш...
ни болката в тези очи.

Но може би в глухото Ало,
и в нотката в нейния глас,
любовта ще познаеш отново,
позвънила в среднощния час.

След толкоз отминали нощи,
сърцето си пак отвори -
кажи, че обичаш и ти още...
Не можеш, нали?
Затвори!

Отминало е.. Свършено вече.
В полунощ телефонът звъни...
Доста късно звъни тази вечер...
и в сърцето ти късно звъни.

© Красимира Касабова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??