23.10.2011 г., 22:18 ч.

Зъбки на заем 

  Поезия » За деца
1050 0 22

Ама че беда голяма!

Митко предни зъбки няма.

Сигурно, дорде е спал,

някой му ги е окрал!?

Срам го е да се засмее,

не говори – все немее.

Не ще даже да закуси

Митето, ами се муси.

Ох, какво ли да го правим?

Май ще трябва зъбки здрави

да получи от котака.

Иначе, докато чака

нови да му порастат,

ще се разболей от глад!

© Борко Бърборко Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??