Oct 23, 2011, 10:18 PM

Зъбки на заем 

  Poetry » For kids
1054 0 22

Ама че беда голяма!

Митко предни зъбки няма.

Сигурно, дорде е спал,

някой му ги е окрал!?

Срам го е да се засмее,

не говори – все немее.

Не ще даже да закуси

Митето, ами се муси.

Ох, какво ли да го правим?

Май ще трябва зъбки здрави

да получи от котака.

Иначе, докато чака

нови да му порастат,

ще се разболей от глад!

© Борко Бърборко All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??