9.09.2009 г., 0:20 ч.

Зърно 

  Поезия » Друга
663 0 5

Ние с тебе твърде дълго спорим.

Безпощадно мнения различни

за победа някаква се борят.

После думи промълвим обични.

 

Без адрес понякога изпсуваш

и, утихнал, ме прегърнеш в мрака.

Някога над мене тържествуваш,

но от мен награда после чакаш.

 

С тебе в спор е нищо, че живеем -

може в миг един да го обърнем,

стига само двама да умеем,

в обич, вяра или хлебно зърно.

© Гинка Гарева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??