Jun 24, 2020, 7:54 PM

Корица учебник по история - 8 клас 

Collages » Others
31 1 4

© Валентина Йотова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Благодаря, Златна
  • Поздрави и от мен, Валюша!
  • Аз съм започнала от бял макет и лепене на шпалти, Безжичен, затова, когато компютрите направиха скок в графичния дизайн, много неща вече ми бяха ясни и лесно изучавах програмите. Имам един стар комп, на който да чета 3,5 инчовите дискете, но не съм сигурна, че ще е възможно вече да извадя информация от тях. Днешните млади и хал хабер си нямат какво е било преди 30 години, как за един прост стационарен телефон се чакаше с години... Благодаря ти.
  • За всичките корици, и за обемната работа, която едва сега ни представяш, мога да кажа само "Браво", с уважение към този важен труд. Не съм сигурен, че много хора разбират колко важна е корицата на една книга! Поздравления. А, и да - книгите (истинските, хартиените или.тези на папирус, глинени и метални плочки, на каменни колони) остават! Някои поне за няколко хиляди години. Електронните - за десетилетия (дори и това е много). Някога, като съвсем млад инженер, работих с 8" (8-инчови) дискети, с много ценна.техническа информация на тях (поне за история на техниката). Е, как да ги прочета сега. Никак. Няма ги. Сублимираха. И това очаква всички "електронни" "книги"!
    А хартиените, на които правиш такива хубави корици, ще останат много по-дълго време. Разбира се, сигурен съм, че оформяйш и електронни книги, но не за това е сега въпросът.
    Не съм против електронните и сканираните - можах да прочета световно-известни неща благодарение на това. Но просто те са малотрайни.
Random works
: ??:??