Jan 20, 2021, 9:21 PM

Марк Шагал и любовта в творчеството му 

Collages » Others
119 1 7

© Ирен All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
 • Интересно ми беше да се запозная с още една красива човешка история за любовта
 • Пепи ❤️
 • Преди няколко години ме беше ударила манията по колажите. Каква игра, изпипване на детайлите, концентрация, връщаш и пак и пак, по цели нощи.
  Ирен, ти създаваш истории, други - приказки, трети - послания; отново повтарям, че това е един от разделите, заради които се задържах в сайта.
  Поздравления!
 • Акеми, всъщност "Жената на художника" на Ив е прървата искра да се присетя за Шагал, за книгата "Дъщерята на художника" от Глория Голдрайх и изобщо за семейство Шагал.
  Светле, след смърта на Бела, Марк Шагал е имал още два брака, но Бела си остава неговата голяма любов и муза.
  Безжичен, когато се регистрирах тук имаше такава възможност но мисля, че леко се злоупотребяваше с нея. За разлика от текстовете все още някои хора си мислят, че "картинките" са "безплатни" и ги прикачат към текстовете си без автор. А то е имного трудно понякога да се открие авторът им. А и текстът, който съм публикувала е информативен, събран от Интернет, като факти и цитати.
  Благодаря.
 • Всъщност тук прочетох едно хубаво и смислено есе за Великия Шагал, илюстрирано с колаж. Ако текстовете в сайта можеха да се илюстрират, щеше да е по-добре. Но такъв вариант на софтуера вероятно изисква много средства, а също и пространство в съответните памети ('а това е очевидно трудна работа, освен това и идеологията на сайта вероятно е друга).
 • Съвсем бях забравила за него. А ти ми го припомни по много красив начин.
 • Благодаря за интересната информация, Ирен! Много обичам истории за истинска любов - нещо, почти невъзможно днес!!
Random works
: ??:??