Contest (Challange):

Да си подарим една красива и вълшебна Коледа!

Здравейте , приятели на приложното изкуство!
Време е за новата тема, с която ви провокира Скитница https://otkrovenia.com/bg/profile/skitnica-2
Ето какво ни пише тя:
„Здравейте, любители на сайта! Наближават празници, които ни носят топлина и уют, разбира се и настроение, а за да го създадем се включваме ние, с коледните и новогодишни украси! С подаръците, скрити под елхата и търпеливо чакащи своя момент на отваряне! Ще се радваме да ни покажете вашата коледна украса - свещички, гирлянди, една сияеща коледна елха или красиво подредена трапеза, очакваща своите гости! Дори и да не се занимавате с приложно изкуство, може да ни покажете вашите идеи за празниците! Предизвикваме ви, да направите и още нещо - един виртуален подарък на потребител от сайта, а ако решите, може да е истински и реално да го зарадвате! Да действаме! Нека си направим едно забавно предизвикателство и да допълним с това празничното си настроение!“
И така! Нейната тема е

Да си подарим една красива и вълшебна Коледа!

 

Ами… освен да запретваме ръкави и да се залавяме за работа? Ще се радвам да видя нестандартни и стилни украси. Красиво плейнати чинии, като на мастершеф. Ще ви призная, че и на  на виртуален подарък ще се зарадвам. Предполагам не само аз. Сигурна съм, че можете много, само трябва да се осмелите и да се отдадете на въображението. 

Успех!

Общи условия за Предизвикателствата:
  1. Произведенията не трябва да са публикувани досега в сайта.
  2. Произведенията трябва да отговарят на общите изисквания в правилника на сайта, като първо се одобряват от редактор, който ги публикува, както всяка стандартна творба.
  3. Предизвикателството се създава от модератор, който отговаря за популяризиранто му и спазване на реда. Модераторът има право да декласира произведение, ако то не отговаря на изискванията на предизвикателството. Декласираното произведение остава публикувано в съответната категория в сайта, но извън конкурса.
  4. След крайното класиране, победителят се награждава с почетна грамота. Победител се излъчва при минимум пет участника в предизвикателството. Основният критерий е класирането, но екипът ни си запазва правото за определяне на победител, както и за неиздаване на грамота при ниско качество на произведенията.
  5. Задаващият темата няма право да участва.
Applied arts
December 11, 2023 at 2:00 PM
January 6, 2024 at 11:59 PM
January 10, 2024 at 11:59 PM
iren5 (Ирен)
Immediately after approval
Unlimited
Registered members
5
Votes count
Finished

More contests »Contest chart
15 results
  612  33 
  416  15 
  467  15 
  450 
  441 
  402 
  338  12 
  459 
  421 
  656 
  472 
  265 
  346 
  358 
  265 
Random works
: ??:??