Jul 24, 2020, 3:28 PM

Како, този батко си е мой! 

Photography » People, Humoristic
298 1 16

© Биляна Битолска All rights reserved.

The work is a contestant:

Семейство »

2 Position

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
 • Ех !
  Страхотни са!
 • Ирен, права си. 👍
 • В общодостъпен сайт, всеки регистриран потребител може да изкаже мнение и това е целта на коментарите. Това, което лично на мен ми се струва недопустимо, то е да се правят квалификации на потребителитите и редакторите. Тогава се излиза от добрия тон, с което ако се охладят страстите, вероятно всеки ще се съгласи, че не е добра идея.
 • Въздействието на този кадър е в непринудеността. И аз съм гласувала за него, още преди дискусията за обувките.
  Иначе в общодостъпен сайт, всеки регистриран потребител може да изкаже мнение и това е нещо съвсем в реда на нещата! 😊😉😋
 • ................
  И тъй, като ми е още по-забавно, ще дам глас тук, а от месеци не съм гласувал въобще за предизвикателство, но точно тази сутрин решавам да се завърна 😋
  Поздравявам те, Биляна, и пожелавам от 💖 успех на този страхотен кадър!
 • Понеже дадох глас, още когато беше публикувана, ще кажа какво ме грабна - хвърлих око на задния план и си помилсих, че това е било просто миг, иначе ще има подбиране на фона. Помислих си, че е трудно да се улови магията на един миг с емоция, която да въздейства така силно! Забелязах спортните обувки и това противоречие ме усмихна също. Даже и сега го смятам за една метафора във фотографията. И определно ми допада. Но аз така виждам нещата. Тук технически детайли не мога да коментирам, защото нямам познания в тази област. Коментирам, защото доколкото разбрах, не това е предизвикало реакция. Обяснявам гласа си. Поздравления от мен, Биляна!
 • Когато оценя хвалебствено (не трябва да го правя явно) всичко е ок - референция други съвсем нелоши снимки на автора (а някои -много добри, но някои като тази с постижения и недостатъци) и когато видя, че нещо съм недогледал и друг ми го е подсказал (няма никакво, ама никакво значение кой) и го кажа - не е ок. Ами ми е все тая какво мислите (особено един коментатор, на всяко гърне мерудия, (ако знае какво значи това в истинския български език, ама много се съмнявам, че са му ясни неща като фразеологизми и идиоми, за яснота не е авторът на снимката). Забавлявам се много тук с коментарите. Ха, ха, ха!
 • За мен снимката е супер, независимо от маратонките и носията. То и момчето е с дънкови къси панталонки и тениска - сигурно е трябвало да се преоблече?!
 • Снимката си е супер!
  Емоция, хванат момент, аплодисменти!
  А авторката е отговорила перфектно на забележките, които са ми смешни 😋
  Поздравявам те!
  ..................................
 • Че е по-добре да е с цървули - никой не би спорил, но „вица” на снимката не е според мен в облеклото и обувките. Мен ме усмихна.
 • Хаха! Може, всичко може! На събор като на събор! С какво да ходи по тия баири!
  Сладурско! Развесели ме! Успех!
 • О, супер Хари в действие... Ще си спестя комантара на думичката в кавичките и ще ти разясня нещо за последен път! Снимам в движение, на многолюдни събори, случки, които не се повтарят, нямаш опция за дубъл (конкретно в тази след щрака на затвора малкия се изпусна от панталона на батко си и тупна на земята, идеята на кадъра беше изчезнала базвъзвратно!) Момата, приятелка на баткото, която за първи път стъпваше на събор поиска да облече носия, за да изживее ново усещане. Носия имах, но девойчето е с крак три номера по-малък от моя, а все пак не съм магазин за цървули Та според думичката ти в кавичките, виждайки случката трябваше да натисна пауза на дистанционното на живота и да помоля момето да се събуе, че да не наранява естетските ви усещания! Айде моля ви се!!! Безжичен, а ти потвърди един наблюдаван в годините от мен феномен - коментиращия усетил емоцията в кадъра пише откровено, но след намесата на коректора админ изведнъж проглежда и променя позицията си Аз бях до тук...
 • Да, Хари е много прав. Изобщо не го забелязах - значи не съм наблюдавал внамателно. А за зрители, обичащи изобразителните изкуства, това не е съвсем допустимо. Иначе снимката наистина създава настроение.
 • Биляна, това е много "изнасилена" снимка. И ще кажа защо... заради несъотетствието на премяната на девойката и това, с което е обута...! Така не може...

  Приятели, в една сцена всичко е важно, вглеждайте се внимателно. Знам, че ще реагирате - "емоцията е важна...". Да, емоцията е важна, но във фотографията емоцията следва да се покаже(разбирайте докаже убедително). Лошо сниманият, иначе силен сюжет, не прави фотографията силна.
 • Ей тук всичко е много точно - и снимка, и текст! Браво!
 • Успех!
Random works
: ??:??